Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Servicii recuperare profesionala de creante

Recuperari creante, debite, datorii neincasate la scadenta reprezinta un serviciu profesional oferit de catre compania Recupit & Asociatii, dupa cum urmeaza:

» Recuperare creante, debite, datorii pentru persoane juridice - B2B business to business 
» Colectare creante, debite, datorii pentru persoane juridice - B2B business to business   

 

Serviciile de recuperare creante, debite, datorii ofera posibilitatea societatilor comer ciale, sa aiba sub control activitatea de incasare a unor facturi fiscale neonorate sau a datoriilor, creantelor de orice natura neincasate dupa data scadentei acestora.


Recupit & Asociatii ofera un serviciu ce presupune un management eficient al incasarilor sumelor restante de bani, precum si o buna gestionare a datoriilor.


Procedurile specifice serviciilor oferite de Recupit & Asociatii, se vor aplica intr-un mod unitar, indiferent de vechimea sumelor restante de bani, situatia juridico - economi ca a societatii debitoare, sau de notorietatea de piata mai mica sau mai mare a persoanelor persoanelor juridice implicate in raporturile comerciale.


Serviciile oferite de societatea Recupit & Asociatii in vederea recuperarii creantelor, debitelor, datoriilor, va scutesc de efectuarea cheltuielilor in avans pe care clientii / partenerii nostri ar trebui sa le suporte in vederea eficientizarii fluxului de lichiditati din cadrul societatilor lor, acestea fiind suportate de catre compania noastra, cu exceptia sumelor de avans catre executor judecatoresc sau cautiunea solicitata de catre instantele de judecata, sume care vor fi recuperate ulterior de la persoana fizica sau persoana juridica, in calitate de debitoare prin efectul legii.


Programele specializate si procedurile utilizate de catre Recupit & Asociatii sunt flexibile in stabilirea unor termene si conditii ce ofera si asigura recuperarea creantelor, debitelor, datoriilor pe cale amiabila, facandu-se eforturi consistente si pentru conserva rea bunelor relatii de afaceri dintre creditori si debitori, in vederea continuarii raporturi lor juridice comerciale existente si dupa rezolvarea diferendelor financiare.


In momentul in care s-au epuizat toate caile de recuperare creante, debite, datorii pe cale amiabila, se va trece foarte rapid si eficient la realizarea obiectivului nostru comun prin intermediul instantelor de judecata si a

executorilor judecatoresti din Romania.


Mentionam faptul ca Recupit & Asociatii efectueaza recuperari creante, debite, datorii pe cale amiabila si/sau prin intermediul instantelor de judecata pe intreg teritoriul Romaniei.


Compania Recupit & Asociatii va stabili un onorariu succes exprimat ca procent din suma efectiv recuperata. Onorariul succes este calculat in functie de timpul scurs de la data scadentei sumelor restante de bani, situatia economico - financiara si fiscala a societatii debitoare, statulul juridic al debitoarei, existenta altor procese/cauze trecute sau prezente pe rolul instantelor de judecata, solutionarea unor situatii similare in trecut, eticheta de rau-platnica a debitoarei, ratingul scazut si riscul de neplata din partea societatii rau-platnice.


Onorariul succes se achita de catre clientul / partenerul nostru numai daca si in momentul in care se recupereaza / colecteaza vreo suma restanta de bani, reprezen tand debit principal si/sau penalitati de intarziere total sau partial.


Este foarte sigura, eficienta si avantajoasa aceasta politica de pret, Recupit & Asociatii fiind direct cointeresata in recuperarea / colectarea sumelor restante de bani.

 

  In concluzie,  NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC!

Procedura simplificata de recuperare creante, debite, datorii - Recupit & Asociatii

I. PRELUARE DOSAR

II. ETAPELE PROCESULUI DE RECUPERARE / COLECTARE CREANTE, DEBITE, DATORII CIVILE SI COMERCIALE

1. RECUPERARE / COLECTARE CREANTE, DEBITE, DATORII PE CALE AMIABILA

1.1 DEPARTAMENTUL INVESTIGATII:

1.2 DEPARTAMENTUL NEGOCIATORI:

2. RECUPERARE / COLECTARE CREANTE, DEBITE, DATORII PE CALE JUDECATOREASCA

3. EXECUTAREA SILITA A DEBITORULUI

4.STERGEREA DATORIILOR DIN CONTABILITATEA FIRMEI

III. COSTURI

Suna acum !

Contact recuperare creante
E-mail: office@recupit.ro
contact@recupit.ro
vanzari@recupit.ro
marketing@recupit.ro
secretariat@recupit.ro
consultanta@recupit.ro
Tel / Fax : 021-211.44.33
Adresa : Calea Mosilor nr.288, sect.2
cod 020895, Bucuresti
Contact firma recuperari
Onorariu succes servicii recuperare
Obiectiv recuperari creante debite
Recupit si Asociatii management creante
Raport recuperari debite
Recuperare profesionala creante
Gestionare debite datorii

Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare