Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Termeni si conditii de utilizare “www.recupit.ro”

Dacă utilizati serviciile şi produsele oferite de site-ul www.recupit.ro înseamnă că sunteti de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

TERMENI GENERALI
a. Acest site (denumit generic SITE) este parte a site-urilor RECUPIT & ASOCIATII. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi RECUPIT & ASOCIATII. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.
b. RECUPIT.RO poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.
c. Continuând să utilizaţi site-ul presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la Termenii şi condiţiile prezentate în cele ce urmează. Utilizarea presupune acceptarea regulilor RECUPIT.RO.
d. RECUPIT.RO poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil, site-ul. RECUPIT.RO, poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site. Totodată, RECUPIT.RO poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.
Conditii generale
http://www.recupit.ro , denumit in continuare RECUPIT.RO, se afla in proprietatea RECUPIT & ASOCIATII. Folosirea RECUPIT.RO echivaleaza cu acceptarea termenilor de utilizare mentionati in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va rugam sa nu mai utilizati acest portal.
Dreptul de autor
Dreptul de autor al materialelor publicate pe RECUPIT.RO apartine atat RECUPIT & ASOCIATII, cat si partenerilor si colaboratorilor RECUPIT.RO. RECUPIT.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele/informatiile provenite de la colaboratori, responsabilitatea pentru autenticitatea/corectitudinea continutului apartinand autorului.
Drepturile si obligatiile utilizatorului informatii profesionale.ro
Utilizatorul RECUPIT.RO are dreptul de a folosi continutul acestuia gratuit, in scopuri personale, non-comerciale. Folosirea in scopuri comerciale nu este permisa. Oricare dintre informatiile prezentate pe RECUPIT.RO poate fi preluata complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea “ Conform www.recupit.ro ”.
Raspunderea juridica. Despagubiri
a. Conţinutul acestui site, inclusiv ştirile, cotaţiile, datele şi alte informaţii, este furnizat de RECUPIT.RO de parteneri si colaboratori şi de către furnizorii săi de conţinut. Acest site furnizează instrumente de informare, însă nu oferă niciun fel de sfat şi nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite modalitati, proceduri, practici, abordari de orice fel, negociere, investigatii, procese, instrumente financiare, investiţii sau produse.
b. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către RECUPIT.RO prin intermediul formularului accesibil pe site.
c. RECUPIT.RO îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
d. Fiecare utilizator al SITE-ului este de acord ca, la cererea RECUPIT & ASOCIATII, să exonereze de răspundere www.recupit.ro şi RECUPIT & ASOCIATII. pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare, şi să acopere cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici